Select Page

KAMIL & AINUN

PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR
HUBUNGI KAMI

AinKam2U

Apa Tugas Kami

Bantu Jual Hartanah Anda Dengan Mudah dan Pantas

Serahkan Kepada Kami Urusan Jualan Hartanah Anda. Anda Hanya Perlu Tunggu Duit Masuk Akaun.

Saya Nak Jual Hartanah

Kami Carikan Rumah Idaman Untuk Anda secara Percuma

Baritahu Kami Perihal Rumah Idaman Anda Dan Kami Bantu Uruskan Sehingga Anda Dapat Kunci

Saya Nak Beli Rumah

Kami Semakkan Harga Semasa Hartanah Anda Secara Percuma

Tak Perlu Pening Nak Fikir Pasal Harga Semasa Hartanah Anda. Hubungi Sahaja Kami.

Nak Semak Harga Pasaran

Kami Kirakan Kelayakan Beli Rumah Anda Secara Percuma

Tak Perlu Bersedih Lagi Kerana Loan Asyik Kena Reject. Hubungi Sahaja Kami.

Nak Semak Kelayakan

Hai, Saya Kamil merupakan Perunding Hartanah Berdaftar lesen REN 45858 bernaung dibawah Agensi Legacy Real Property Sdn Bhd di Kuantan.

Pengalaman sebagai Perunding Hartanah Berdaftar selama 2 tahun dan telah membantu ratusan klien dalam urusan jual beli hartanah.

Saya sentiasa bersiap sedia untuk memudahkan urusan jual beli hartanah anda.

Hai, Saya Ainun merupakan Perunding Hartanah Berdaftar lesen REN 35661 bernaung dibawah Agensi Legacy Real Property Sdn Bhd di Kuantan.

Merupakan Team Leader yang membimbing puluhan Perunding Hartanah Berdaftar lain.

Pengalaman sebagai Perunding Hartanah Berdaftar selama 3 tahun dan telah membantu ratusan klien dalam urusan jual beli hartanah.

AinKam2U

BERPENGALAMAN

Kami telah uruskan ratusan transaksi jual beli hartanah dengan jayanya. Kami mempunyai networking dengan ejen-ejen seluruh Pahang, Banker dan Peguam. 

JIMATKAN MASA

Anda tak perlu bersusah-susah mencari pembeli atau rumah yang hendak dibeli. Kami mempunyai senarai pembeli yang bersedia untuk membeli dan juga senarai hartanah yang hendak dijual.

SELAMAT & DIJAMIN

Kami merupakan Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah Malaysia. Segala urusan dijamin selamat dan mengikut undang-undang.

KAMI URUS DARI A-Z

Bermula dengan nasihat harga, pemasaran, permohonan pinjaman hinggalah selesai, kami uruskan dari awal hingga akhir termasuk LPPSA dan khidmat guaman. Jadi, jangan risau! Kami ada.

Senarai Hartanah

Teres Setingkat Indera Sempurna, Kuantan Asking Price: RM185k Details: > Leasehold (87 Years) > Malay Reserve > 3 Bedroom > 2 Bathroom > Plaster Ceiling Nearby: > 100 m Kedai Runcit, Dobi & Restoran; > 350m to Nirwana Maju & Pasaraya LYC > 650m to Pharmacy & Clinic > 2.7km to SMK Mat Kilau > […]

3 beds 2 baths
3 beds 2 baths

RUMAH TERES SETINGKAT BUKIT RANGIN PERDANA 2 DETAIL Leasehold Size : 20×65 3 Bilik 2 Bilik Air 2 Parking Kereta Bilik Utama Besar/Selesa Ruang Dapur Yang Selesa Memuatkan 2 Buah Kereta Berdekatan Laluan Utama Sekolah Berdekatan AMENITIES Kedai Runcit Gerai Makanan Surau Padang Permainan Kanak-kanak Pusat Dobi Bengkel Kereta Petrol Pam Klinik Kesihatan Lapangan Terbang […]

1300 sq ft 3 beds 2 baths
1300 sq ft 3 beds 2 baths

*SEMI D BANGLO 3 TINGKAT UNTUK DIMILIKI* Taman Tok Sira, Bersebelahan Istana, Kuantan. *Tentang Tanah:* New house Freehold / Open Title Build Up 3969 sqft 5 bilik / 7 bilik air Spent on full stainless steel grill, main gate n others already. Just wiring and furnitures. *Kemudahan:* Berdekatan bandar Berdekatan Pantai Teluk Cempedak Bersebelahan Istana […]

3969 sq ft 5 beds 7 baths
3969 sq ft 5 beds 7 baths

CARIAN SENARAI HARTANAH

Pencapaian Kami

Hartanah Terjual

Pengalaman

Ahli Pasukan

%

Kepuasan Pelanggan

Pengalaman Klien

Pada mulanya, saya buntu memikirkan tentang masalah mencari pembeli rumah saya setelah hampir 1 tahun lebih menunggu. Alhamdulillah, saya dipertemukan dengan Ainun yang telah membantu saya mencari pembeli yang berminat dalam tempoh 3 bulan selepas menggunakan khidmat beliau.

EN. AMRI

Taman Tas Jaya, Kuantan

Pn Isnainun telah membantu saya mencari dan menguruskan pembelian rumah yang saya idamkan. Semua urusan diselesaikan oleh beliau dengan sangat efisien. Urusan dengan peguam juga beliau aturkan dan dalam masa 3 bulan, pinjaman saya telah dikeluarkan oleh pihak bank dan dapatlah saya memasuki rumah baru. Highly recommended!

PN. FARISYA

Kota SAS, Kuantan

Kami telah diperkenalkan dengan Ainun oleh jiran kami yang pernah menggunakan khidmat beliau dalam pembelian rumahnya. Tindakan pantas yang Ainun ambil telah membolehkan kami mencari rumah yang sesuai untuk keluarga kecil kami dan segala urusan berkaitan pinjaman dengan pihak bank dan urusan guaman dengan peguam telah dipermudahkan oleh beliau. Kami menerima kunci rumah kami dgn sangat puas hati. Terima kasih Pn Isnainun!

EN. MIOR

Bukit Rangin Perdana 2, Kuantan

Artikel Hartanah

MRTT ATAU MLTT???

“Saya berhajat nak beli rumah. Tapi saya confuse nak ambil MRTT ataupun MLTT ? “ Beza antara MRTT dan MLTT .Dua insurance rumah yakni perlindungan aset yang patut diambil tahu.Ramai yang tidak ada ilmu pasal benda ini.Bila submit loan , bank akan mewajibkan anda untuk...

PEMBIAYAAN PERUMAHAN PENJAWAT AWAM/KERAJAAN

Cara Beli Rumah Dengan Pinjaman Perumahan Kerajaan Ramai kakitangan atau kawan-kawan yang kerja di sektor awam yang bertanya prosedur atau cara-cara pembelian rumah dengan menggunakan pinjaman perumahan kerajaan. Sebelum ini pinjaman perumahan ini diuruskan oleh...

Pejabat

Legacy Real Property Kuantan

B25, Tingkat 1, Lorong Padang Permai 40, Perumahan Padang Permai, 25200 Kuantan, Pahang

AinKam2uProperty

Sebuah platform terbaik dalam urusan hartanah di negeri Pahang. Izinkan kami bantu anda dengan pengalaman dan kualiti yang kami ada.

Open chat
1
AinKam2uProperty.com
Hai! Bagaimana boleh saya bantu tuan/puan